Νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας

 


Την υποστήριξη των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να εγκριθούν συγκεκριμένα κονδύλια για τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής, ζήτησε χθες ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες.


Ο Περιφερειάρχης φέρεται να ενημέρωσε τους «γαλάζιους» βουλευτές για την ικανότητα της Περιφέρειας να εξασφαλίσει 15-16εκ. ευρώ από το τρέχον ΠΕΠ της Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία χρειάζονται όμως την εθνική συμμετοχή περίπου 4εκ. ευρώ, ώστε να βγει στον αέρα ένα νέο πρόγραμμα της τάξεως των 20εκ. για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρήσεων. 

Στη συζήτηση ξεκαθαρίστηκε πως κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί άμεσα, με τους Βουλευτές να αναλαμβάνουν τις δικές τους ενέργειες προς το Υπουργείο Οικονομικών και συνολικότερα την κυβέρνηση, ενώ στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη μπήκε και το ζήτημα των δικαιούχων του νέου προγράμματος.


Πληροφορίες του «Π» κάνουν λόγο για όρια και προϋποθέσεις τα οποία θα διασφαλίζουν τη μη συμμετοχή επιχειρήσεων οι οποίες ενισχύθηκαν από το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ και ενδεχομένως των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν από την ενίσχυση των 3.000 ευρώ τα οποία ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης. 

Το πρόγραμμα των 3.000 ευρώ ήταν θέμα που απασχόλησε τη χθεσινή συζήτηση, καθώς οι Βουλευτές Φλώρινας και Καστοριάς, Γιάννης Αντωνιάδης και Ζήσης Τζηκαλάγιας, έθεσαν ζήτημα για τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων των δικών τους περιοχών. Στην τηλεδιάσκεψη δε συμμετείχε για ακόμη μία φορά, ο Βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης.


Πηγή: e-ptolemeos.gr / Ζήσης Πιτσιάβας

Σχόλια

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου