Αλέκος Ζιμπιλίδης: (Προκεκα) το ζητούμενο είναι η αλήθεια


Στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει στην περιοχή μας για τη δημιουργία ή μη κέντρου ΠΡΟΚΕΚΑ (προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης αλλοδαπών) στα όρια του δήμου Βοΐου, κρίναμε εξαρχής απαραίτητο να χειριστούμε την υπόθεση με πλήρη διαφάνεια και διάλογο με την κοινωνία.
Ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου στο πλαίσιο αυτό κάλεσα όλους τους αιρετούς εκπροσώπους δημοτικούς συμβούλους και πρόεδρους κοινοτήτων του δήμου μας, σε μία ενημερωτική συνάντηση όπου θα παρευρεθεί υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου προστασίας του Πολίτη, για να γίνει μία εις βάθος ενημέρωσή, με πραγματικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε άποψη μέσα από μία διαδικασία ερωταπαντήσεων. Σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 13:40 στάλθηκε από τη γραμματεία του Δ. Σ. στους ανωτέρω μεταξύ των οποίων και του κ. Κοσμίδη Δημήτριο η εξής πρόσκληση.

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρακαλείσθε να παραβρεθείτε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα ΔΕ Ασκίου (περιοχή Αγίας Κυριακής) του Δήμου Βοΐου όπου θα λάβει μέρος ενημέρωση από παράγοντα του Υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τα ΠΡΟΚΕΚΑ Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών και τη λειτουργία τους.
Στην εκδήλωση είναι καλεσμένοι όλοι οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου Βοΐου.»

Προς έκπληξή μου διάβασα ανακοίνωση του αρχηγού του συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες, ότι θα απουσιάσει από την αυριανή ενημερωτική συνάντηση, την οποία ονομάζει αυθαίρετα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου πράγμα που δεν ισχύει.

Είναι δικαίωμά κάποιων να απουσιάζουν συστηματικά από το διάλογο . Δεν μπορούμε όμως να επιτρέψουμε να διαστρεβλώνουν την αλήθεια κατά το δοκούν, για την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπών. Προχωράμε σε υπεύθυνο διάλογο και σωστή ενημέρωση από τους καθ ύλην αρμόδιους όπως πράξαμε από το ξεκίνημα της νέας δημοτικής αρχής, έτσι ώστε να φτάσουμε σε μία απόφαση έχοντας πλήρη γνώση των περιστάσεων και της αλήθειας. Ο διάλογος εφόσον πραγματοποιείται στην σφαίρα της δημοκρατίας και της δημοσιότητας μπορεί να λειτουργήσει ως όργανο προσέγγισης της αλήθειας. Και η αλήθεια είναι  το ζητούμενο..

Σχόλια

 1. Γεια σας, χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MIKE FISHER HACKERS ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ

  Γεια σας, είμαι επαγγελματίας διευθυντής χάκερ της ομάδας Mike εάν χρειάζεστε υπηρεσίες πιστοποιημένου και έμπειρου ηθικού χάκερ για τους γενικούς ηθικούς και εξειδικευμένους σας Hacks;

  + Πρόσβαση σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, Instagram, Google+ κ.λπ.)
  + Εξειδικευμένη και έμπειρη πειρατεία στο Εκπαιδευτικό

  Ιδρύματα, Αλλαγή Βαθμών, Εκκαθάριση Ποινικών Αρχείων, Παραβίαση ιστολογίου, Εκκαθάριση χρεών πιστωτικών καρτών, Πτώση χρημάτων σε πιστωτικές κάρτες, Κλείδωμα smartphone, Κλείδωμα τραπεζικών λογαριασμών σε διάφορα μέρη του κόσμου κ.λπ.,

  + Hack σε λογαριασμούς email (gmail, yahoo, aol κ.λπ.)
  + crypto νόμισμα / χρηματοδότηση (bitcoin κ.λπ.)
  + Επικοινωνήστε με τον Mike Hacks +1 (765) 705-0044
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; blankatm156@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου