Η Παρασκευή Βρυζίδου στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Από ζωή έσφυζε το πρωί του Σαββάτου η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, καθώς δεκάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου!

Στο χώρο υπήρχαν παιχνίδια για τα παιδιά αλλά και μέλη του συλλόγου τα οποία ενημέρωναν τους ενήλικους, οι οποίοι καλούνταν να συμμετέχουν δωρίζοντας αίμα η μυελό των οστών δίνοντας ελπίδα και ζωή σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Παρούσα στις εκδηλώσεις ήταν και η βουλευτής του Νομού Κοζάνης κ. Παρασκευή Βρυζίδου η οποία προσεκτικά άκουσε τα αιτήματα των μελών του συλλόγου, ενώ συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια δήλωσε τη στήριξη της σε όλα τα παιδιά, τα οποία το έχουν πραγματικά ανάγκη, δεδομένου ότι κάθε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πρέπει να ακούγονται στο κόσμο και να αγκαλιάζονται απ’ αυτόν.

Σχόλια

  1. κανενας δεν συνκγινητε να σβησει τα φωτα απο την σχολη και του κληστου τοσο πολυ κουραζοντε και δεν κατεβαζουν το διακοπτη βεβαιως ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ στο Τσοτυλι ασε και στον κομβο ολοι την ημερα κενε και το βραδυ νυχτα [η απαντηση η νομαρχια φτεει ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου