Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο φιλοζωικός σύλλογος Σιάτιστας ” Η Ευθύνη ” στο Καφέ σποτ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Τζιάλα, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Δημήτρης Σαμαράς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Ναούμ Τσιαούσης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κοσμίδης, αναφέρθηκαν στο δύσκολο έργο που έχουν οι φιλόζωοι και στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για να βρεθούν λύσεις στη διαχείριση των αδέσποτων. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την κάμερα του siera fm…

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο φιλοζωικός σύλλογος Σιάτιστας ” Η Ευθύνη ” στο Καφέ σποτ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Τζιάλα,  ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Δημήτρης Σαμαράς,  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Ναούμ Τσιαούσης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κοσμίδης, αναφέρθηκαν στο δύσκολο έργο που έχουν οι φιλόζωοι και στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για να βρεθούν λύσεις στη διαχείριση των αδέσποτων.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την κάμερα του siera fm…

ΠΗΓΗ https://sierafm.gr/

Σχόλια