Επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη, το Φεβρουάριο, στη Σιάτιστα

Μέσα  στον Φεβρουάριο, αναμένεται  να επισκεφθεί το Νομό Κοζάνης, ο  Υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις  Γεωργιάδης, προσκεκλημένος  σε ειδική εκδήλωση του  Ε.Β.Ε  της Π.Ε  Κοζάνης, η  οποία  θα πραγματοποιηθεί στη Σιάτιστα.

Αυτό αποφασίσθηκε κατά  την πρόσφατη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Β.Ε Κοζάνης Νίκου Σαρρή  με τον Υπουργό Ανάπτυξης , όπου παρουσία και μελών της  διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου , υπήρξε συζήτηση για  σειρά θεμάτων της περιοχής, με επίκεντρο  την  απολιγνιτοποίηση και την  στήριξη της Δυτ. Μακεδονίας,  ενόψει της μεταλιγνιτικής περιόδου.

Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης στην περιοχή θα προσδιορισθεί τις επόμενες ημέρες και όπως τόνισε στην  ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Σαρρής, «αναμένεται να αποσαφηνισθούν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, με τις οποίες θα κινηθεί η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνεται  για την Δυτ. Μακεδονία».

Στην πρόσφατη συνάντηση στο Υπουργείο, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε  της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ζήτησε επίσης  την στήριξη και συνδρομή του κ. Γεωργιάδη, για την επίσπευση  έκδοσης της άδειας υλοτόμησης , σχετικά με την εξόρυξη του μαρμάρου, η οποία ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους μαρμαράδες του Τρανοβάλτου Κοζάνης .


ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ https://sierafm.gr/

Σχόλια