Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Κοζάνη – Συναντήθηκε με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των τεσσάρων Π.Ε. της Δ. Μακεδονίας καθώς και τους Δημάρχους της περιοχής – “Δεν είναι αρμοδιότητά μου”, είπε όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό (Βίντεο)

Στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κοζάνης  βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου 25/1 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 O Υπουργός ανέφερε ότι συναντήθηκε με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των τεσσάρων Π.Ε. της Δ. Μακεδονίας κι είχε μια παραγωγική συζήτηση, ενώ του παρουσιάστηκε ένας απολογισμός σχετικά με το σχεδιασμό και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας, από τον οποίο έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.

Μίλησε για τα 27 αστυνομικά οχήματα που θα δοθούν στις υπηρεσίες της Αστυνομίας της Δ. Μακεδονίας αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση των κτηριακών υπηρεσιών όπου χρειάζεται κι όπου απαιτείται.

 Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι είχε συνάντηση με του Δημάρχους της περιοχής κι άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. “Δεν είναι αρμοδιότητά μου”, είπε όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, προφανώς λόγω του ότι επαναδημιουργήθηκε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Τέλος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της μεταλιγνιτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  http://kozan.gr/

Σχόλια