Απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων και γνήσιο της υπογραφής από τη Δημοτική Αστυνομία Βοΐου


Από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Βοΐου ανακοινώνεται ότι παρέχεται, από την αρχή της λειτουργίας της, η δυνατότητα Βεβαίωσης του Γνησίου της Υπογραφής κατ’ οίκον, για περιπτώσεις δημοτών που αδυνατούν για διάφορους λόγους υγείας (κινητικά προβλήματα κλπ) να μεταβούν στα Κ.Ε.Π του Δήμου ή στις αρμόδιες αρχές.

Η Δημοτική Αστυνομία Βοΐου εξυπηρετεί τους πολίτες στέλνοντας έναν δημοτικό αστυνομικό στην οικία του ατόμου, ο οποίος θα βεβαιώσει το γνήσιο της υπογραφής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στα Κ.Ε.Π του Δήμου ή απευθείας στη Δημοτική Αστυνομία Βοΐου στο τηλ. 6955954030.

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι προσεχώς η υπηρεσία μας θα προβεί σε χαρακτηρισμούς οχημάτων και στη συνέχεια ο Δήμος Βοΐου θα περισυλλέξει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), τα οποία βρίσκονται σε δημόσιο ή δημοτικό χώρο.

Παρακαλούνται, οι ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε δημόσιους χώρους να φροντίσουν να τα μετακινήσουν σε ιδιωτικούς, ώστε να αποφύγουν τη ρυμούλκησή τους.

ΠΗΓΗ https://sierafm.gr/

Σχόλια