Βαρύτατες κατηγορίες από την Πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη κατά του Χρήστου Ζευκλή – Η απάντηση του Δημάρχου Βοΐου που προσφεύγει στη δικαιοσύνη

Η Ν. Μπομπολάκη, πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, με ανάρτησή της, στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, δύο φωτογραφιών αιμόφυρτων εκρών ζώων (που δε δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους), εξαπολύει βαρύτατες κατηγορίες κατά του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή, τον οποίο χαρακτηρίζει ηθικό αυτουργό για το πογκρόμ φόλας και τον άγριο θάνατο αρκετών ζώων στη Σιάτιστα.

 Κάτω από την ανάρτησή της ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια (περισσότερα από 500), από διάφορους φιλόζωους που καταφέρονταν επίσης κατά του Δημάρχου Βοΐου, Χ. Ζευκλή, αναγκάζοντας τον τελευταίο να της απαντήσει, μέσω facebook.
Nα σημειωθεί πως αντίστοιχο περιστατικό διαδικτυακής κόντρας, μέσω ανακοινώσεων, είχε συμβεί το 2016 όταν η κα. Μπομπολάκη είχε καταφερθεί του τότε Δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη σχετικά με τις καταγγελίες για  130 νεκρά ζώα στο κυνοκομείο Κοζάνης.


                             Aκολουθεί η απάντηση του Δημάρχου Χ. Ζευκλή

Σχόλια