Πόσιμο το νερό στο Βόιο και επίσημα. Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς


Σύμφωνα με το με Α.Π.: 2075/08.01.2020, σημερινό έγγραφό του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το νερό από σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 θεωρείται πόσιμο.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τα αποτελέσματα που προέκυψαν από το επιβαλλόμενο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, πρόγραμμα διαδικασιών και ελέγχων που ακολουθήθηκε.

Η ΔΕΥΑΒ για προληπτικούς και μόνο λόγους, θα συνεχίσει να ακολουθεί ένα πυκνό σε συχνότητα και εκτεταμένο, πρόγραμμα έλεγχου δειγμάτων του νερού.

Η ΔΕΥΑΒ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους καταναλωτές για την ώριμη στάση που αυτοί κράτησαν στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα, και να τους ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα εφαρμοστεί η απόφαση, που έχει ανακοινωθεί, για την μείωση κατά 10% στην τιμή τιμολόγησης του νερού στους λογαριασμούς που θα εκδοθούν και θα αφορούν την περίοδο κατανάλωσης μέσα στην οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Τσιαούσης Ναούμ
Πρόεδρος ΔΕΥΑΒ

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ https://sierafm.gr/

Σχόλια