Ευχές από το ΣΕΥΠΕ για τη νέα χρονιά


Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Περιοχής Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) εύχεται στους εργαζόμενους και άνεργους της περιοχής, ευτυχισμένο και αγωνιστικό το 2020 με υγεία και δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.

Η νέα χρονιά θα μας βρει έτοιμους να δώσουμε απαντήσεις στους σχεδιασμούς για το Ασφαλιστικό. Με κινητοποιήσεις θα απαντήσουμε στα σχέδια απαγόρευσης των διαδηλώσεων. Θα μπούμε μπροστά ώστε να μην κλείσει καμία μονάδα ηλεκτροπαραγωγής, θα παλέψουμε για φθηνά τιμολόγια ρεύματος, κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα και τηλεθέρμανση. Τα σχέδια τους αυτά και όλα όσα κάνουν για να ρίξουν το βιοτικό μας επίπεδο, θα μείνουν στα χαρτιά.

Θα αναπτύξουμε κι άλλο την ταξική αλληλεγγύη συνεχίζοντας το Λαϊκό Φροντιστήριο, τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες, με εθελοντικές αιμοδοσίες και λοιπές δράσεις. Με αγωνιστική αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να ικανοποιούνται οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Καλή χρονιά σε όλους!!!

Η Ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες των λαών!
Ευτυχισμένο και Αγωνιστικό 2020

Σχόλια