Στη Δυτική Μακεδονία ο ευρωβουλευτής ΝΔ Θόδωρος Ζαγοράκης


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στις 10 Νοεμβρίου 2019 θα βρίσκεται στην πόλη μας ο παλαίμαχος Διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με την οικογένεια του.

Αφορμή το παραμύθι του «Παίξε Μπάλα». Πρόκειται για μία ιστορία αυτοβιογραφική που αναφέρεται στην πορεία ενός αγοριού από τις αλάνες του χωριού μέχρι τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης. Ένα παραμύθι που εστιάζει στην αξία της επιμονής, σκληρής προσπάθειας, των υψηλών στόχων που μόνο μέσα από την ομαδικότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Με το βιβλίο του , ο ευρωβουλευτής έρχεται να μυήσει τα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού , της ευγενούς άμιλλας , της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Ταυτόχρονα ο σκοπός του παραμυθιού είναι σπουδαίος καθώς όλα τα έσοδα από το παραμύθι θα διατεθούν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με πρωτοβουλία του ίδιου του ευρωβουλευτή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ:
10:30-12:00π.μ.: Παρακολούθηση φιλικών αγώνων στο Δημοτικό Γήπεδο Κοζάνης από ομάδες της περιοχής και υπογραφή βιβλίων από τον Θοδωρή Ζαγορακή.
12:30- 2:00 π.μ: Παρουσίαση του παραμυθιού «Παίξε Μπάλα» στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού με θεατρικό δρώμενο από τα παιδιά των τμημάτων του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου Α.μπε.μπα.μπλομ .

Υπεύθυνοι Διοργάνωσης Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Α.μπε.μπα.μπλομ.


Το διαβασαμε εδω https://www.svouranews.gr/

Σχόλια