Συγκλονιστική Διαφήμιση Του ΟΠΑΠ Με Πρωταγωνιστή Τον Γκάλη


Πρωταγωνιστής σ” ένα συγκλονιστικό διαφημιστικό είναι ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος έστειλε ένα τεράστιο μήνυμα ζωής. Η υπόκλιση του «Θεού» του μπάσκετ στους αθλητές με αμαξίδιο.

«Όταν σας βλέπω καταλαβαίνω πόσα πολλά έχω να μάθω», τονίζει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος έχει για συμπρωταγωνιστές τους παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.


Αναλυτικά

«Η ΟΣΕΚΑ παρουσιάζει με περηφάνια το καλύτερο βίντεο που έχει γυριστεί, με αφορμή το μπάσκετ. Πρωταγωνιστής ο απόλυτος ήρωας του σπορ στην Ελλάδα, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, ο Νίκος Γκάλης και συμπρωταγωνιστές του οι παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Το μπάσκετ από σήμερα είναι διαφορετικό. Είναι πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Νίκο Γκάλη, που έκανε πολύ περισσότερα από το να συμμετέχει στο βίντεό μας. Ήταν ακούραστος, δεν αρνήθηκε να κάνει ό,τι του ζητήσαμε, για τέσσερις ώρες ήταν δίπλα μας.

Είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Γκάλης εμφανίζεται σε διαφημιστικό σποτ, εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι που κατορθώσαμε να έχουμε σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών, τον άνθρωπο που εδραίωσε το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας, τον μοναδικό Έλληνα καλαθοσφαιριστή που κέρδισε μια θέση στο «Hall of Fame», τον άνθρωπο που άγγιξε την καρδιά μιας ολόκληρη γενιάς φέρνοντας την Ελλάδα ψηλά. Κι ό,τι έκανε, το έκανε από την καρδιά της, δίχως το παραμικρό αντάλλαγμα. Γιατί η αγάπη (για το μπάσκετ, για τον συνάνθρωπο) είναι άδολη.

Ευχαριστούμε και τον ΟΠΑΠ, γιατί χωρίς την πολύτιμη συμπαράστασή του δεν θα μπορούσε να βγει αυτό το βίντεο στον αέρα. Ευχαριστούμε κι όλους εσάς που θα μας βοηθήσετε να το επικοινωνήσουμε, να το διαδώσουμε».


Σχόλια