Ευχαριστήριο του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης, με αφορμή τις Εκδηλώσεις Εορτασμού της 4ης Νοεμβρίου 2017 στη Σιάτιστα

Ο Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της 105ης επετείου της μάχης και της απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τουρκικό ζυγό που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου επιθυμεί να εκφράσει ευχαριστίες προς:

α)        Τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο, ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου και όλους όσους συνεργάστηκαν και συνετέλεσαν στην προετοιμασία και την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

β)         Την Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου, την Παγκρήτιο Ένωση Αθηνών, το Σύλλογο Φρεδιανών Αττικής και όλους τους Κρήτες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους τις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο Σύλλογός μας και οι παραπάνω Σύλλογοι των Κρητών  συμμετείχαμε ως μία ομάδα στην παρέλαση, όπως γίνεται τα τελευταία 4 χρόνια λόγω των ιδιαίτερων δεσμών που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας.

γ)        Τα μέλη του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και  με τις καλαίσθητες γνήσιες παραδοσιακές  φορεσιές τους ενθουσίασαν τον κόσμο. Το μεράκι και η αγάπη προς τον τόπο τους και τη γενέθλια γη  είναι, σε κάθε περίπτωση,  άξιο συγχαρητηρίων.

Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Ιδιαιτέρου Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η οποία με δικιά της πρωτοβουλία τοποθέτησε τα μέλη του Συλλόγου μας με τις παραδοσιακές φορεσιές στη σκηνή του Βουδούρειου Πολιτιστικού Κέντρου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, ο οποίος  ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης Βοΐου.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                     
    ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                    ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ                                           
                                         

Σχόλια