Βασίλης Λεβέντης: Τσακωμός on air με Λοβέρδο! [vid]

Μεγάλη ένταση στον αέρα και πρωταγωνιστής ο Βασίλης Λεβέντης! Τα... επίμονα ερωτήματα για την παραίτησή του και η... έκρηξη του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων!
Ο Βασίλης Λεβέντης έχει βρεθεί στο προσκήνιο της πολιτικής σκηνής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Αφορμή, το ότι κάλεσε τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, να μην υπογράψει το νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως αν αυτό δεν συμβεί θα παραιτηθεί… Και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα -άνευ προηγουμένου είναι η αλήθεια- γαϊτανάκι. Ο Βασίλης Λεβέντης μία παραιτείται, μία… δεν παραιτείται.

Εν τω μεταξύ ο Προκόπης Παυλόπουλος ήδη έδωσε το «πράσινο φως» για το νομοσχέδιο. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο κ. Λεβέντης θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση την Δευτέρα, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.

Χαμός στον αέρα! Εξερράγη ο Βασίλης Λεβέντης!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής, 15.10.2017, στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ. Φυσικά ρωτήθηκε για το ζήτμα της παραίτησής του, ωστόσο ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο στούντιο, ρώτησε λίγο πιο… επίμονα από τους υπόλοιπους.

«Αγαπητέ τώρα, θα χαρείτε αν παραιτηθώ εσείς;» ρώτησε ο Βασίλης Λεβέντης τον δημοσιογράφο. «Εσείς το είπατε, εγώ ούτε που το είχα σκεφθεί», του απάντησε ο δεύτερος.

Ο διάλογος συνεχίστηκε και η ένταση… ολοένα και αυξάνονταν! «Θέλετε να με βγάλετε ψεύτη και ανακόλουθο» έλεγε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αμέσως μετά αναφέρθηκε και πάλι στα όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Λοβέρδος, ωστόσο, επανήλθε σχολιάζοντας και κάπου εκεί ήρθε η… έκρηξη και ο εξής διάλογος:

Λεβέντης: «Τον κύριο Λοβέρδο τον φέρατε για ανακριτή;»

Λοβέρδος: «Αν δεν αντέχετε την κριτική αγαπητέ κύριε Λεβέντη τι να κάνουμε;»

Λεβέντης: «Σας παρακαλώ κύριε… Ξέρουμε ποιος είστε»!

Δείτε το βίντεο

Η συζήτηση, πάντως, συνεχίστηκε σε πιο ήπιους τόνους, με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων να αποκαλύπτει πως η Εκκλησία του διεμήνυσε πως δεν θα θέλει να παραιτηθεί από βουλευτής, αλλά να παραμείνει στις επάλξεις.

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης έδωσε τελεσίγραφο 10 ημερών στον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, διαφορετικά «να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο», όπως χαρακτηριστικά είπε!


Σχόλια