ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Νερά, βρισιές, μπουνιές και κλωτσιές ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αρένα του μποξ μετατράπηκε τηλεοπτικό στούντιο στο Κόσοβο, όταν δύο πολιτικοί μετά από σφοδρή αντιπαράθεση πιάστηκαν στα χέρια.


Αρχικά οι πολιτικοί Φράσεν Κρασνίγκι και Μιλάιμ Ζέκα είχαν μία έντονη συζήτηση ο ένας απέναντι στον άλλον, κανείς ωστόσο να φαντάζεται πως αυτό θα καταλήξει σε γρονθοκόπημα.

Συγκεκριμένα, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Ζέκα, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος αποκάλεσε τον συνομιλητή του «βιαστή», με αποτέλεσμα ο άνδρας με το ροζ πουκάμισο να βγει έξω από τα ρούχα του.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι πολιτικοί αντάλλαξαν κι άλλες βρισιές όπως «βρώμικο κάθαρμα», «αγελάδα», «εγκληματία» παρά την προσπάθεια του παρουσιαστή να τους ηρεμήσει.

Ωστόσο, η αντιπαράθεση οδήγησε σε μπουγέλο και το μπουγέλο και γρονθοκόπημα, με τους δύο πολιτικούς να χτυπιούνται on air και καταμεσής του στούντιο.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας για να χωρίσουν οι δύο «μποξέρ» με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι «αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν εκτός στούντιο τον καβγά τους» και την εκπομπή να διακόπτεται κακήν-κακώς.

Σχόλια