ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν πέταγε τίποτα για 60 χρόνια – Δείτε πως είχε κάνει το σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Στο κλασικό ρωσικό μυθιστόρημα Νεκρές Ψυχές του Nikolai Gogol, ο Plyushkin, κεντρικός ήρωας, ψάχνει ολημερίς στους δρόμους της γειτονιάς του για άχρηστα πράγματα με τα οποία γεμίζει το τρομερά ακατάστατο σπίτι του.


Το σύνδρομο Plyushkin, αλλιώς σύνδρομο του Διογένη ή διαταραχή παρασυσσώρευσης, είναι μια περίπλοκη μορφή ψυχαναγκαστικής διαταραχής, που χαρακτηρίζεται από υπερβολική συγκέντρωση αντικειμένων, κοινωνική απομόνωση και παραμέληση της εμφάνισης και της υγιεινής. Συνήθως, εμφανίζεται σε ανθρώπους άνω των 60 ετών.

Ο φωτογράφος Arnaud Chochon πέρασε πρόσφατα έναν χρόνο καταγράφοντας την καθημερινότητα του Jean, ενός 60χρονου Γάλλου, που έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Plyushkin.

Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Jean το οποίο καθαρίζεται μια φορά το χρόνο από ειδικό συνεργείο για λόγους ασφαλείας και υγιεινής.πηγή: dailymail.co.uk
ΑΝΑΔΗΜ/ ΣΗ
http://www.crashonline.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-60-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD/

Σχόλια