ΜΕ ΄΄ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ΄΄ ΚΑΙ 6 ΣΤΑ 6 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ!!!!!!

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στην ΝΕΑΠΟΛΗ και (πάλι) μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο η ομάδα της Α.Π.Β. σημείωσε άλλη μια νίκη με σκόρ 4-1 απέναντι στην ομάδα των Ακριτών Κοζάνης , φτάνοντας έτσι στις 6 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και παραμένει μόνη ΠΡΩΤΗ στη βαθμολογία.
Το φίλμ του αγώνα :
10΄ Τρομερή επέλαση του Στεργιόπουλου Δάνη από δεξιά και πίσω από το κέντρο περνάει όποιον βρει μπροστά του και με δυνατό σούτ κάνει το 1-0 για την Α.Π.Β.
12΄ Αδύναμο πλασέ του Στεργίοπουλου Δάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή εύκολα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Ακριτών.
20΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ - πάσα του Καραγιάννη στον Παπανώτα στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο τελευταίος με ωραίο σούτ κάνει το 2-0 για την ομάδα της ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
27΄ Με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακα της Α.Π.Β. βγάζει την μπάλα σε κόρνερ μετά από επίθεση των φιλοξενούμενων.
32΄ Λάθος των παιχτών της Α.Π.Β. κοντά στο κέντρο ο Καζαντζίδης με ωραίο δυνατό σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσότσου μειώνοντας σε 2-1.
35΄ Δυνατό σουτ του Παπανώτα για την Α.Π.Β. μπλοκάρει ο Ζιώγας.
56΄ Ενα γκολ σπάνιας ομορφιάς για την Α.Π.Β. με τον Αποστολίδη που με εξωτερικό φάλτσο στέλνει η μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ της εστίας των Ακριτών ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
80΄ Εξεραιτική ατομική προσπάθειά του Στεργιόπουλου Δάνη το πλασέ του οποίου όμως σταματάει στο κάθετο δοκάρι των Ακριτών.
90΄ Παπανώτας σούτ και γκοοοοολλλλ , τελικό 4-1.
Άριστη η διαιτησία των :
Τσούλη - Παπαδόπουλου Θ.- Δραγώγια
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
Α.Π.Β. : (Δημητρίου) Τσότσος , Στεργιόπουλος Δ. , Στεργιόπουλος Σ , Λαδάς , Αλεξίου , Παπουτσίδης , Καραγιάννης , Παπανώτας , Φασούλας , Αποστολίδης , Ζαρκοδήμος Κ.
Έπαιξαν ακόμη : Ελευθεριάδης , Σκαμάγκας , Μαυρίδης , Τουλιόπουλος Χ.
ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : (Μαγκάκης) Ζιώγας , Κουλουκίδης , Ελευθεριάδης , Τζουρμανάς , Παπαδόπουλος , Χαραλαμπίδης , Καζαντζίδης , Κugja , Ζουπάνι , Χαριτωνίδης , Βοριαζίδης
Έπαιξαν ακόμη : Θαλαλαίος , Φλέγκας , Μαργαρώνης , Τοπαλίδης.
Αργότερα και video του αγώνα

Γραφείο τύπου Α.Π.Β.

Σχόλια