Στην Γ΄Εθνική συνεχίζει με τα χρώματα της Α.Ε.Διδυμοτείχου ο Σωκράτης Δολαπτσόπουλος

Την προσθήκη του ταλαντούχου αμυντικού χαφ Σωκράτη  Δολαπτσόπουλου ανακοίνωσε χθες το βράδυ η Α.Ε.Διδυμοτείχου . 
Ο 20χρονος Κοζανίτης ποδοσφαιριστής  ήρθε στην Ορεστιάδα για σπουδές στο τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων το 2015 και πρόλαβε μέσα σε λίγα χρόνια να αποδείξει την αξία του ξεκινώντας από την Ασπίδα Θουρίου  στην Β΄Κατηγορία από όπου μεταπήδησε γρήγορα στην ΠΑΕ Ριζίων και στον  Ακρίτα Νέας Βύσσας όπου έπαιξε στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου !
Διακρίνεται για το πείσμα , την αντοχή και την ενέργεια που δίνει στο χώρο του κέντρου  .
 Τέλος  πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σωκράτης είναι ο μόνος φοιτητής από τα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Βόρειου Έβρου ο οποίος θα αγωνίζεται σε ομάδα Γ Εθνικής !
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου : Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20 χρόνου (8/8/97) ποδοσφαιριστή Σωκράτη Δολαπτσόπουλου.


 Ο Σωκράτης κατάγεται από την Κοζάνη αγωνίζεται στις θεσεις των χάφ αλλά και κεντρικός αμυντικός,ξεκίνησε από την Ακαδημία Βοΐου και συνέχισε στην Δράση Τσοτυλίου στην συνέχεια μετακόμισε στην Ορεστιάδα για σπουδές.

Επαιξε στην Ασπίς Θουριου στον -Ακριτα Νεας Βυσσας και στην ΠΑΕ Ριζιων την οποία και ευχαριστούμε για την συμβολή της στην μεταγραφή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
 Σωκράτη καλώς ήρθες!
Στο 2:50 του βίντεο σκοράρει στον 2ο Φιλανθρωπικό αγώνα ΔΠΘ …

Σχόλια