Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εγνατία (φωτο)

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά της μια το μεσημέρι στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Κοζάνη στο ύψος του Πολυμύλου.

Το τροχαίο σημειώθηκε μέσα στη σήραγγα 10 όταν Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο προσέκρουσε επάνω σε προπορευόμενη νταλικα.

Το φορτηγό αυτοκίνητο – νταλίκα μετέφερε σιτηρά από τη Σίνδο για Γιάννενα και εκινήτω στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Κοζάνη όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι προσέκρουσε και στη συνέχεια σφηνώθηκε κάτω από την καρότσα του φορτηγού.

Αυτό είχε σαν συνέπεια μετά την πρόσκρουση να συρθεί κυριολεκτικά το Ι.Χ. αρκετά μέτρα.

Σε εμφανή κατάσταση σοκ ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου έλεγε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο ενώ ταξίδευε κανονικά και η πρώτη εντύπωση που του δόθηκε ήταν ότι υπέστη κάποια μηχανική ζημιά.

Γι’ αυτό το λόγο σταμάτησε και τότε διαπίστωσε ότι κάτω από την καρότσα του φορτηγού του ήταν σφηνωμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Στο σημείο κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το ζεύγος των ηλικιωμένων με τον οδηγό να φέρει τραύματα στο πρόσωπο πιθανόν από το σπάσιμο του παρμπρίζ αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Συνεργείο της Εγνατίας συνδράμει στο έργο της αστυνομίας, η οποία έφθασε στο σημείο όπου επιλήφθηκε του συμβάντος ενώ ταυτόχρονα γίνεται ρύθμιση της κυκλοφορίας που στο σημείιο εκείνο γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα.

http://sierafm.gr/

Σχόλια