Ν.Παππάς από την Κοζάνη για την έξοδο στις αγορές: Με αργά και σταθερά βήματα η Ελλάδα τα καταφέρνει

Μήνυμα ανάκαμψης και αισιοδοξίας, χαρακτήρισε την δοκιμαστική έξοδο της χώρας στις αγορές, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο νομό Κοζάνης.

Από την Ποντοκώμη, που ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του, ο Νίκος Παππάς  δήλωσε: «Στέλνουμε απ’ όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ανάκαμψης, ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα τα καταφέρνει με αργά σταθερά βήματα και όλοι οι Έλληνες δικαιούνται να κοιτούν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και με αλληλεγγύη. Διότι αυτό είναι το βασικό μάθημα που βγάλαμε ως λαός μέσα από την κρίση. Ότι όπως κοιτάμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, πρέπει να κοιτάμε και το μέλλον του διπλανού μας και των παιδιών των διπλανών μας».

Πρόσθεσε πως «θα περάσουμε με όλη την κοινωνία όρθια, με τους θεσμούς του νέου κοινωνικού κράτους που δημιουργούμε, με την Περιφέρεια στην πρώτη γραμμή για την δίκαιη και την βιώσιμη ανάπτυξη. Εκκινήσαμε και τα συνέδρια τα προγραμματικά για την ανάπτυξη από τη Δυτική Μακεδονία, την περιοχή που βρίσκεται στην καρδιά – στον πυρήνα της αναπτυξιακής διαδικασίας της χώρας και ήτανε μία πάρα πολύ πετυχημένη εκκίνηση».

Στις 7 μ.μ. ο Ν. Παππάς μεταβαίνει στον Πεντάλοφο για προγραμματισμένη ομιλία στην Εβδομάδα Ψηφιακής Ενημέρωσης που διοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.


    http://e-ptolemeos.gr

Σχόλια