Η Μόνικα Μπελούτσι άλλαξε τα μαλλιά της - η νέα της εμφάνιση

Την εβδομάδα που πέρασε, η διαχρονική καλλονή Μπελούτσι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της στην Ισπανία με αρκετά διαφορετική εμφάνιση.

Η 52χρονη θεά Μόνικα Μπελούτσι, εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση χωρίς να προσπαθήσει καθόλου.

Η χυμώδης ηθοποιός, η οποία έχει γεννηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964, μαγνήτισε τα βλέμματα στο 74ο Φεστιβάλ Καννών ως η καλύτερη οικοδέσποινα που θα μπορούσε να έχει.

Τότε εμφανίστηκε με αρκετά ανανεωμένη εμφάνιση, έχοντας αφαιρέσει αρκετό μήκος από τα μαλλιά της.
«Δεν με ενοχλεί το να βλέπω μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι» δήλωσε πριν από λίγους μήνες.


Την εβδομάδα που πέρασε, η Μπελούτσι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της στην Ισπανία αρκετά διαφορετική, αφού όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας ξανθές ανταύγειες.
Οτι και να κάνει αυτή η γυναίκα είναι πανέμορφη. Η διάσημη Ιταλίδα με τη χυμώδη σιλουέτα και τη μεσογειακή ομορφιά έχει δηλώσει ότι δεν έχει "σαφή θέση" όσον αφορά την κοσμητική χειρουργική.
«Όταν βλέπω ώριμες γυναίκες που δεν έχουν κάνει επεμβάσεις, δεν λέω στον εαυτό μου 'αυτή θα έπρεπε να κάνει ένα λίφτινγκ' αλλά λέω 'αυτή είναι πολύ ωραία έτσι'. Αλλά, αντίθετα, όταν βλέπω μια γυναίκα που έχει κάνει λίφτινγκ και είναι πολύ όμορφη, λέω 'αυτή έκανε πολύ καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτό μου μας κάνει καλό. Η πλαστική χειρουργική είναι εδώ. Αν μας κάνει χαρούμενους, γιατί να τη στερηθούμε;» έχει πει η ίδια.

http://www.thetoc.gr/

Σχόλια