Επείγουσα αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών για μαθητή του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Νέα, επείγουσα έκκληση, για την αναζήτηση δότη μυελού των οστών απευθύνει η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, για να μπορέσει να βρει την υγεία του μαθητής του σχολείου που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, καθώς στο μεταξύ επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του:

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Εορδαίας και της Καρδίτσας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναζητούμε νέους δότες μυελού των οστών για τον μαθητής μας, μετά την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσέλθουν έξω από Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 21:00.
Οι συμπολίτες μας από την υπόλοιπη Ελλάδα μπορούν επίσης να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή αν προσέλθουν στους κατά τόπους συλλόγους ή νοσοκομεία, δίνοντας δείγμα σάλιου για την αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών.

http://e-ptolemeos.gr/

Σχόλια

  1. Αν χρειάζεστε επείγουσα πίστωση για την επίλυση οικονομικών αναγκών, μπορούμε να προσφέρουμε δάνεια μεταξύ $ 3000 και $ 80 εκατομμυρίων. Μέγιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική με 100% εγγυημένα δάνεια. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, το επιτόκιο του δανείου (3%), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο amerisavefinancials@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όλες τις ανάγκες σας έτοιμες να πληρώσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο από 20000 έως 99000 ευρώ, επικοινωνήστε μαζί μου.

    Whatsapp: +229 663 738 95

    Email: arianedubois126@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου