Νέα στοιχεία στο φως για τον θάνατο της Νταϊάνα

Με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τον Αύγουστο, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, σε σχέση με το δυστύχημα στο Παρίσι.

Μία από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις είναι ότι το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο όχημα, το οποίο είχε κλαπεί και καταστραφεί σε ατύχημα δύο χρόνια πριν.
Το αυτοκίνητο φέρεται να είχε κλαπεί από καταζητούμενο δραπέτη, ο οποίος έκανε διάφορες διαδρομές πριν καταλήξει με το όχημα αναποδογυρισμένο σε κάποιο γκρεμό.
"Επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν καθόλου αξιόπιστο για να κυκλοφορεί στο δρόμο και δεν έπρεπε, σε καμία περίπτωση, η ταχύτητά του να ξεπερνά τα 60χλμ την ώρα", δήλωσε ο φωτογράφος Πασκάλ Ροστέϊν, ο οποίος είναι μεταξύ των συγγραφέων του βιβλίου με τίτλο "Who Killed Lady Di".
Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο, ο Πασκάλ Ροστέϊν, που ήταν φίλος του οδηγού, που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, δήλωσε ότι ο ίδιος του είχε περιγράψει το όχημα ως ένα "ανασυγκροτημένο ναυάγιο".

Δύο μήνες πριν από το δυστύχημα, το ξενοδοχείο Ritz, το οποίο χρησιμοποιούσε το όχημα για τη μεταφορά των εκλεκτών πελατών του, μεταξύ των οποίων η Νταϊάνα και ο Αλ Φαγέτ, είχε πάρει την προειδοποίηση ότι έπρεπε να σταματήσει να το χρησιμοποιεί. Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις, η διοίκηση του ξενοδοχείου αγνόησε τους κινδύνους.
Πηγή: Star press

Πηγή ΦΩΤΟ: The Independent

http://www.enikos.gr/international/518767/nea-stoixeia-sto-fos-gia-ton-thanato-tis-ntaiana

Σχόλια