Ημερίδα «O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» εἰς τιμὴν καὶ μνήμην τοῦ ἀοιδίμου Μητροπολίτου Σιατίστης Ἀντωνίου

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα εις μνήμην Μητροπολίτου Σιατίστης Αντωνίου «Ο άνθρωπος του Θεού» από τoν Iερό Ναό Aγίου Γεωργίου Πανοράματος Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στο Συνεδριακὸ Κέντρο «Διακονία», παρουσία πολλών Σιατιστινών που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη.


Την εκδήλωση άνοιξαν με τροπάρια οι Φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, ενώ συντονιστής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας ήταν ο κ. Λυκούργος Μαρκούδης.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής π. Αλέξιου Παπαστεργίου. Κατὰ την ημερίδα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου με θέμα: «Ο Σιατίστης Αντώνιος, ο γλυκύς ποιμένας», του Πρωτοσύγκελου της Μητρόπολεως Σιατίστης, αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο με θέμα: Αντώνιος: ο άνθρωπος του Θεού»,  της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Μικροκάστρου, Θεολογία με θέμα: «Ασκητική Ιερωσύνη», και του κ. Αναστασίου Δάρδα, Δρ. Θεολογίας, Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Σιατίστηςμε θέμα: «Βιώματα από την Αγιοπατερική Αρχιερατεία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης μακαριστού Αντωνίου».

Στο τέλος της ημερίδας, έγινε συζήτηση των ομιλητών με το κοινό.

Η ημερίδα μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα

του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.

περισσότερα http://www.sierafm.gr/

Σχόλια