Η κατάργηση του τμήματος συνοριοφυλακής συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου!

Κατόπιν αίτησης συλλόγων του Τσοτυλίου και με διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και με καταψήφιση από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Χατζή, το δημοτικό συμβούλιο έλαβε απόφαση για δωρεάν παραχώρηση στέγασης για 30 χρόνια του χώρου όπου θα στεγάζεται το Τ.Σ. Φύλαξης.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για ολιγωρία τον τελευταίο χρόνο, ενώ ήδη ήταν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης.

Προ ημερήσιας διάταξης τέθηκαν ερωτήσεις από τον Κο Καραμπατζιά για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου, καθώς και για την απόφαση που βγάζει στον αέρα την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων καθώς και για κακοτεχνίες που οδηγούν σε πλημύρες σε δημότη στην περιοχή Αγίου Γεωργίου.

Ο Κος Πίτας αναφέρθηκε στη διακοπή λειτουργίας του ταχυδρομείου Εράτυρας καθώς και στις δυσλειτουργίες του Ιατρείου.

Ο Γιάννης Πολύζος έθεσε το θέμα των σπασμένων κάδων και την έλλειψη σε καπάκια σε πολλούς από αυτούς.

Σε εξέλιξη είπε η Κα Παπαδιώτη βρίσκεται το θέμα με τον εσωτερικό κανονισμό, ενώ θα υπάρξει κονδύλιο για αντικατάσταση κάδων.

Για το ταχυδρομείο Εράτυρας δεν υπάρχει κάτι νεότερο είπε ο Δήμαρχος.

Ακόμη συζητήθηκε το θέμα των υποτροφιών του κληροδοτήματος Μανούση, από το οποίο θα δοθούν υποτροφίες σε 10 αριστούχους κάθε σχολικής χρονιάς μετά το 2011 έως το 2016, της Α΄και Β΄τάξης Λυκείων γεννημένους ή  καταγόμενους από τη Σιάτιστα.

Πολύ κουβέντα έγινε πάλι για το πως θα προκύπτει η καταγωγή και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο Δήμος.

Αντιπαράθεση είχαμε και για το θέμα που αφορά την τσιμεντόστρωση στο λόφο Καπιτσίνη!

Δείτε το βίντεο από την αρχή της συνεδρίασης του siera fm..

Σχόλια