Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Έγκλημα σε βάρος της περιοχής.

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Λαμπρόπουλο, επισκέπτεται αυτή την ώρα  την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, με θέμα τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Βοΐου.

Είμαστε εξοργισμένοι, καθώς διαδόθηκε ότι  κλείνει το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και μεταφέρεται στη Σιάτιστα, ενώ το Τμήμα Συνοριοφυλακής παραμένει στο Τσοτύλι. 

Όπως πληροφορηθήκαμε, πάρθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, που αφορά την παραχώρηση στην Αστυνομία κτηρίου, όπου στεγάζεται αυτή τη στιγμή το Τμήμα Συνοριοφυλακής στο Τσοτύλι.Ολοκληρώνεται το προμελετημένο σχέδιο που φαίνεται να δρομολογείται σε βάρος της Νεάπολης και των κατοίκων της και καλούμε τους άρχοντες (τοπικούς και μη) να σταματήσουν αυτή την αδικία σε βάρος των πολιτών.Το βασικό αίτημα του Δημοτών και της κοινωνίας της Δ.Ε Νεάπολης είναι η παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης. Με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας, επιβάλλεται όχι μόνο η παραμονή, αλλά και η επάνδρωση και  στελέχωση του Αστυνομικού τμήματος Νεάπολης.Διαμαρτυρόμαστε έντονα και καλούμε όλους τους πολίτες της Νεάπολης να  είναι σε εγρήγορση για κινητοποιήσεις.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ:

-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

-ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ

-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

-ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ

-Φ.Ο ΝΕΑΠΟΛΗΣ

– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚΕΙΟΥ

Σχόλια

 1. Οι σύλλογοι του Τσοτυλιου που είναι?
  Μόνο να βγαίνουν στις πλατείες και να λενε:Απαιτώ να παμε για διαμαρτυρία στη Σιάτιστα για το τμήμα και δεν σηκώνει δουλεύω δεν μπορώ. Μόνο νταβατζιλικια. Αντί να μαζέψουν τον σύλλογο Γυναικών και τους υπόλοιπους και να πάνε μόνο γλώσσα ξέρει να βγάζει η συγκεκριμένη. (Γυναικα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είσαι και κόρη παπά...
  τι λόγια είναι αυτά?
  Να δείς που στο τέλος
  θα πείς και τη λέξη Σκατά!!!!

  Αλλά ξέρεις κάτι?
  Με κράζεις???Άρα με θαυμάζεις
  Τα φιλιά μου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου