Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 10η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 10η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας, στις 27-28 Μαΐου του 2017, στη Σιάτιστα!

Στην Ιππική Πορεία συμμετείχαν 67 ίπποι με αμαζόνες και ιππείς από τη Σιάτιστα, το Βελβεντό, την Βέροια, , τα Γιαννιτσά, την Εράτυρα, την Καρδίτσα, τον Λαγκαδά, την Κοζανη, την Ακρινή, την Άνω Κώμη, το Βαθύλακκος, την Καισάρεια, την Καρύδιτσα, τον Κρόκο, την Μεσοποταμία, την Πτολεμαΐδα, τα Τρίκαλα, τον Τύρναβο και άλλες περιοχές.
Το Σάββατο πριν την έναρξη του γλεντιού έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του συλλόγου μας,στα γραφεία του συλλόγου, το οποίο παρακολούθησαν όλοι με μεγάλη χαρα….
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πορεία των 15 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το ιπποφορβείο του Συλλόγου, οπού και ακολούθησε γλέντι με την παραδοσιακή ορχήστρα «Οι Άρχοντες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τον κόσμο  που παρεβρέθηκαν στη Συγκέντρωση αυτή.
Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να βγει εις πέρας η εκδήλωση, την ομάδα του ΕΚΑΒ, τους κτηνιάτρους, τους πεταλωτές που μας παρείχαν την κάλυψη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας, την ομάδα του Χορευτικού μας, καθώς και το Δήμο Βοΐου και τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Σχόλια