ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» – Πλακώθηκε ο Κεγκέρογλου με συνταξιούχο (video)

Καυγάς ξέσπασε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις που υπέγραψαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Όταν ο συνταξιούχος που ήταν στο πάνελ αντέδρασε στο «ξεπούλημα της χώρας», ο Κωστής Χατζηδάκης κι ο Βασίλης Κεγκέρογλου του επιτέθηκαν απροκάλυπτα υπερασπιζόμενοι τόσο αυτές όσο και τα 40 χρόνια διακυβέρνησής τους.

«Εμείς αυτό λέμε, να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις» δήλωσε ευθαρσώς ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης επιχειρηματολογώντας υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης που είχε υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

«Οι συμβάσεις παραχώρησεις και οι ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και αν δεν υπήρχαν στο Μνημόνιο έπρεπε να γίνουν διότι μόνο έτσι η Ελλάδα θα γίνει μια κανονική χώρα, έτσι θα προσελκύσουμε επενδύσεις» είπε ο Κ. Χατζηδάκης.

Όταν εκπρόσωπος των συνταξιούχων που ήταν στο πάνελ αντέδρασε λέγοντας «πολιτική είναι να ξεπουλήσεις όλη την Ελλάδα;», ο κ. Κεγκέρογλου του επιτέθηκε απροκάλυπτα βοηθώντας τον συνάδελφό του αλλά και επιχειρώντας να υπερασπιστεί τα 40 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. Δεν του άρεσε καθόλου του κ. Κεγκέρογλου που ο συνταξιούχος τόλμησε να μιλήσει για μίζες και εξοπλιστικά, Παπαντωνίου…

Ο κ. Χατζηδάκης νωρίτερα κατηγόρησε τον συνταξιούχο ότι «προέρχεται από το ΚΚΕ, την Αριστερά», ενώ ο κ. Κεγκέρογλου άρχισε τη λεκτική επίθεση με τον αν είναι «χουντικός» και «να πάει να υποστηρίξει τη Λεπέν», τον αποκάλεσε μειωτικά «συνδικαλιστή».

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια