Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και η Κωνσταντοπούλου εισέβαλαν στη ΔΕΗ [εικόνες & βίντεο]

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Μέλη του κινήματος θέλησαν να βοηθήσουν όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ. Μαζί τους ήταν και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως και ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του κινήματος καρκινοπαθείς και μακροχρόνια άνεργοι έχουν ζητήσει διακανονισμούς από τη ΔΕΗ για παλαιότερες οφειλές ωστόσο δεν έχουν γίνει δεκτές. Μάλιστα η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για άμεση εξόφληση.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε με τη διευθύντρια της ΔΕΗ στο τηλέφωνο για να επιτραπεί στην ίδια και μέλη του κινήματος “Δεν Πληρώνω” να καταθέσουν έγγραφα-απάντηση στα εξώδικα που αποστέλλει η επιχείρηση.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι δυνατόν να μην δέχονται διακανονισμούς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που δεν μπορούν να πληρώσουν. Η αναλγησία της κυβέρνησης και της ΔΕΗ είναι φανερή», τονίζει ο Λεωνιδας Παπαδόπουλος.
«Εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας έχουμε αποφασίσει να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει από αυτή την, θα το πω ευγενικά, δυσλειτουργία του κράτους» είπε από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας.περισσότερα http://www.eleftherostypos.gr/

Σχόλια