Μεγάλη διάκριση του Ιστορικού Γυμνασίου-Λυκείου Τσοτυλίου στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Μεγάλη διάκριση και επιτυχία σημείωσε το Σχολείο μας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας που διεξήχθη στην Αθήνα στις 22 Απριλίου 2017.
 Οι μαθητές μας κατέλαβαν την πρώτη θέση (1η) στον όμιλό τους και την ενδέκατη (11η) στην γενική κατάταξη ανάμεσα στις εβδομήντα πέντε (75) καλύτερες ομάδες των σχολείων της χώρας που έφτασαν στο τελικό.
Η ομάδα του σχολείου μας προκρίθηκε ανάμεσα σε 795 ομάδες από 500 σχολεία και 7.500 διαγωνιζόμενους μαθητές. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνταν να προτείνουν καινοτόμα και πρωτοποριακά επιχειρηματικά σχέδια που μπορούν να αποφέρουν σε μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλότερη κερδοφορία και ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς της. Στο σχολείο μας απονεμήθηκε χρηματικό έπαθλο και Δίπλωμα Επιτυχούς Συμμετοχής στον Πανελλήνιο Τελικό του διαγωνισμού. Πέρα όμως από αυτά, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μαθητές μας ήταν σπουδαίες και δεν αποτιμώνται σε χρήματα.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρει τον καθηγητή κ. Χριστόφορο Ιωάννη και τους μαθητές Αθανασιάδη Αναστάσιο (Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ), Βαμβακίδη Κωνσταντίνο και Μαντσέλι Αλέξανδρο (Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ) για την επιτυχή συμμετοχή και διάκρισή τους στον διαγωνισμό. Η νίκη τους έχει πολλαπλάσια αξία αφού προέρχεται από μαθητές ενός περιφερειακού και απομακρυσμένου σχολείου, του Ιστορικού Γυμνασίου –Λυκείου Τσοτυλίου και αποδεικνύει ότι υπάρχει κι άλλη Ελλάδα μακριά από τα αστικά κέντρα, στην οποία οι νέοι διψούν για μάθηση και διακρίσεις.

Ο Διευθυντής/Κατσαούνης Νίκος & ο Σύλλογος Διδασκόντων

Σχόλια