ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! Νεος γύρος κόντρας Πολάκη – Γεωργιάδη«Έχετε κάποιο τικ»; – «Κοιτάξτε με στα μάτια» -(video)

Το θέμα των διοικητών νοσοκομείων που απομακρύνθηκαν και η απόφαση του ΣτΕ που τους δικαιώνει, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

«Η απόφαση του ΣτΕ δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, γιατί η θητεία των διοικητών έχει λήξει» ήταν η απάντηση του κ. Πολάκη στον κ. Γεωργιάδη, που έκανε λόγο για δικαστικό ράπισμα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αφορμή της αντιπαράθεσης ήταν το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία, η συζήτηση του οποίου συνεχίζεται στην Ολομέλεια.

«Αν υπάρξουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις θα τις πληρώσουμε» τόνισε ακόμα ο κ. Πολάκης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την απόφαση του ΣτΕ, ότι «το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει τους ρυθμούς δουλειάς του».

«Εμείς, αν χρειαστεί, μετά από μια δεκαετία που θα είμαστε πάλι κυβέρνηση και αν αποφασίσει το ΣτΕ να τους δικαιώσει, θα τους πληρώσουμε, γιατί θα έχουμε μαζέψει τα χρήματα που σκορπάγατε για δήθεν ανασυγκρότηση του ΕΣΥ. Όμως και οι κρίνοντες κρίνονται, όπως και οι αποφάσεις του ΣτΕ» τόνισε ο κ. Πολάκης.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε, ότι η απόφαση του ΣτΕ γεννά για το ελληνικό Δημόσιο τεράστιο θέμα καταβολής αποζημιώσεων, γιατί οι διοικητές που εκδιώχθηκαν θα τις διεκδικήσουν δικαστικά και οι οποίες, όπως είπε, δεν θα πληρωθούν από τη τσέπη του κ. Πολάκη.

Σχόλια