Καμμένος στον Θεοχαρόπουλο: Κάτσε κάτω ρε – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο με αντεγκλήσεις είχαν στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάση Θεοχαρόπουλο στη Βουλή, με αφορμή την ερώτηση του προέδρου της ΔΗΑΜΡ σχετικά με φήμες για την αγορά νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε και να απολογείστε», είπε σε έντονο ύφος ο κ.Καμμένος προς τον κ.Θεοχαρόπουλο και συνέχισε: «Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματός σας. Και ο κ.Βαρουφάκης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν, από εκεί ξεκίνησε. Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;».
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σηκώθηκε από τα έδρανα της Βουλής αντιδρώντας σε όσα έλεγε ο υπουργός Άμυνας, με τον κ.Καμμένο να του απαντά: «Να απολογείσαι και να ζητάς συγγνώμη. Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω».
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μόνο τσόντα δεν ήταν. Τσόντα προεκλογική είναι αυτή που κάνατε εσείς και πήγατε να κολλήσετε επάνω στο ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Καμμένος.

Σχόλια