ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΔΩΝΙΣ – ΠΟΛΑΚΗΣ: «Εγώ θα σε βάλω φυλακή» – «Φωνάζει ο κλέφτης…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Η σφοδρή κόντρα ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες την καταγγελία του κ. Πολάκη για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη.

«Εγώ θα σε βάλω φυλακή» είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό.

«Είστε υπηρετικό πολιτικό προσωπικό»,  απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας στον κύριο Γεωργιάδη και συνέχισε «Ντροπή να κουνάτε το δάχτυλο σε μας. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να κοιμάστε ανήσυχοι τα βραδιά».

Ως προς την περίφημη «λίστα διορισμών» 23 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολακης για ακόμη μια φορά δεν την κατέθεσε στη Βουλή. Οπως δικαιολογήθηκε, η επίμαχη λίστα, βρίσκεται στον εισαγγελέα ωστόσο ανέφερε 3-4 ονόματα συνεργατών του κυρίου Γεωργιάδη που διορίστηκαν – όπως είπε – την ίδια περίοδο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Τους διορίσατε, τους κρύψετε και κάψατε τα αρχεία και καταστρέψατε τις συμβάσεις. Όμως προκύπτει έμμισθη σχέση.  Φαίνονται να πληρώνονται χωρίς να φαίνονται οι συμβάσεις», είπε ο κ. Πολάκης. Λίγο αργότερα είπε ότι τις συμβάσεις των συγκεκριμένων ατόμων τις εχει ο εισαγγελέας.

Από την πλευρά ο κ. Γεωργιαδης ανέφερε ότι  τα συγκεκριμένα άτοκα δεν διορίστηκαν ποτέ στο ΚΕΕΛΠΝΟ  αλλα το ΚΕΕΛΠΝΟ εχει τη δυνατότητα να  πληρώνει και άτομα με χρήματα από  χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών και το ίδιο έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά τις γνωστές κατηγορίες περί αύξησης των τιμών στα φάρμακα τόσο ο  κύριος Πολάκης  όσο και ο κύριος Γεωργιάδης κατηγόρησαν  ο ένας τον άλλον ότι με τις πράξεις τους και  τις παραλείψεις τους βοήθησαν φαρμακευτικές   εταιρείες να κερδίσουν εκατομμύρια.

Σχόλια