Παραλογισμός! Η Τουρκία απελαύνει τώρα και Ολλανδικές... αγελάδες

Σε... απελάσεις ολλανδικών αγελάδων προχωρεί η Τουρκία σε ένα ακόμη μέτρο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών.

Σε... απελάσεις ολλανδικών αγελάδων προχωρεί η Τουρκία σε ένα ακόμη μέτρο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών.

Η πληροφορία θα μπορούσε να θεωρηθεί απόπειρα χιούμορ, αλλά πρόκειται για μια επίσημη ενέργεια, η οποία μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την έγκυρη τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ένωση παραγωγών κόκκινου κρέατος της Τουρκίας έδωσε εντολή να επιστραφεί στην Ολλανδία ένα φορτίο με εξαιρετικής ποιότητας αγελάδες, λόγω της έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Μπουλέντ Τουντς επικεφαλής της Τουρκικής Ενωσης Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας ότι η επιστροφή 40 αγελάδων της φυλής Χολστάιν - Φρίζιαν ήταν μια κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ολλανδική πολιτική έναντι της Αγκυρας. “Στο μέλλον δεν θα ζητάμε προϊόντα από την Ολλανδία. Το κοπάδι με τις Χολστάιν εστάλη πίσω” είπε ο Τουντς μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, τονίζοντας ότι οι τούρκοι παραγωγοί σχεδιάζουν να αναπτύξουν την δική τους παραγωγή.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κι ενώ – όπως φαίνεται – το θέμα είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, ο επικεφαλής των παραγωγών δήλωσε ότι η “απέλαση” των αγελάδων ήταν μια συμβολική κίνηση.

http://www.thetoc.gr/

Σχόλια