Ο 30χρονος ειδικός φρουρός, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού στην Καστοριά, είχε συλλάβει τον Μαζιώτη! – Για λόγους ασφάλειας είχε μετατεθεί στην Καστοριά


Με ειδικό καθεστώς μετάθεσης από την Αθήνας για την Καστοριά είχε καλυφθεί η μετακίνηση του τον Ιούλιο του 2014, καθώς ο 30χρονος ειδικός φρουρός που σήμερα κατηγορείται για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στη γενέτειρα του, είχε συλλάβει σύμφωνα με πληροφορίς του bloko.gr τον Νίκο Μαζιώτη στην αιματηρή καταδίωξη με ανταλλαγή πυρών στο Μοναστηράκι.

Για λόγους ασφάλειας, όπως σωστά προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις πήρε τη μετάθεση για ν’ αποφευχθούν πιθανά ενδεχόμενα αντεκδίκησης.

Τον ειδικό φρουρό, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, πρόδωσε το gps του ταξί που «έδειξε» πως η τελευταία κούρσα του άτυχου οδηγού έγινε μέχρι τις αποθήκες ιδιοκτησίας του πατέρα του, ενώ ακόμη ένα στοιχείο ήταν το σαρανταπεντάρι όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα. Ο ειδικός φρουρός, ίσως είναι ο μοναδικός στο νομό Καστοριάς που χρησιμοποιεί όπλο αυτού του διαμετρήματος.

sentra.com.gr

Σχόλια