"ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ" Οι καθηγητές και ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαριστούμε θερμά το Κ.Υ. Τσοτυλίου για την προληπτική οδοντιατρική εξέταση όλων των μαθητών.

"ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ"
 Οι καθηγητές και ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαριστούμε θερμά το Κ.Υ. Τσοτυλίου και ιδιαίτερα τους Οδοντίατρους κ.Κοκελίδου Ελισσάβετ και κ.Καραμήτσο Απόστολο για την προληπτική οδοντιατρική εξέταση ολων των μαθητών του Σχολείου μας.

 Συγχαίρουμε την προσπάθεια των γιατρών που εφαρμόζουν αυτό το πρόγραμμα 30 χρόνια στο Κ.Υ.

 Εκτός απο την λεπτομερή εξέταση των παιδιών οι γιατροί προχωρούν και σε συγκεκριμένα ραντεβού μαζί τους για θεραπεία και αποκατάσταση των καταγεγραμμένων προβλημάτων στα δόντια τους, σε συνενόηση με το Σχολείο.

Τα αποτελέσματα, οπως μας είπαν οι δύο εκλεκτοί γιατροί,είναι σημαντικότατα,αφού περιορίστηκε τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο εμφάνισης "τερηδόνας" στα παιδιά της περιοχής αλλά και αλλα προβλήματα που εχουν σχέση με την στοματική υγιεινή.
Η παρακολούθηση είναι συνεχής και με ειδικές οδηγίες στους μαθητές μας.

Είναι ακόμη μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Κ.Υ Τσοτυλίου που αποδεικνύει τον μεγάλο,αναντικατάστατο, σπουδαίο και ωφέλιμο ρόλο του στην πιο δύσκολη περιοχή του Βοίου.

("Κατσαούνης Νίκος" Δ/ντής Γυμνασίου-Λυκείου Τσοτυλίου)


Σχόλια