ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ-ΣΕΡΑΦΕΙΜ! Για ποιον λόγο τα βρόντηξε ο Μητροπολίτης Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέταξε τα μικρόφωνα και σηκώθηκε και έφυγε.

Ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω και έκανε κάποιες απίστευτες δηλώσεις, όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους.

Τις τελευταίες μέρες η κόντρα της Εκκλησίας με την κυβέρνηση για τα σεμινάρια περί ομοφυλοφιλίας στα σχολεία παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, για αυτό τον λόγο τον κάλεσαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ώστε να συζητήσουν το θέμα.

Φυσικά, ο Μητροπολίτης δεν είχε και τα καλύτερα πράγματα να πει και άρχισε ένα κήρυγμα χωρίς τέλος!

«Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή»!

Μάλιστα, σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες.

Όπως ήταν επόμενο η φράση αυτή έβγαλε την Κατερίνα Καινούργιου από τα ρούχα της. «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;» είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

Η Ανθή Βούλγαρη, μάλιστα, επισήμανε στον Μητροπολίτη πως στους κόλπους της Εκκλησίας λειτουργούν πολλοί ομοφυλόφιλοι ιερείς, και έκανε τον Σεραφείμ να «εκραγεί»: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!

Η ένταση κορυφώθηκε όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε να μιλήσει ένας εκπαιδευτικός για το θέμα. Ο κ. Σεραφείμ πέταξε μικρόφωνα και ακουστικά και αποχώρησε φωνάζοντας.

Σχόλια