«Εμφανίστηκε» ο υπερτυχερός – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από τη χαρά του» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Τι είπε στον ΟΠΑΠ ο υπερτυχερός - 3.3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κράτους - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου (Φωτογραφίες)
Του Σωτήρη Νικηφόρου
 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όποιος και να είναι του ευχόμαστε να έχει την υγεία του να τα χαρεί. Είναι πολλά τα λεφτά! Τα τηλέφωνα μας δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από χθες το βράδυ. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μας πήραν από τα κανάλια στην Ελλάδα».
Η κ. Φωτεινή Καβάζη με τον γιό της, ιδιοκτήτες του πρακτορείου

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας από την ιδιοκτήτρια του... χρυσού πρακτορείου στη Λεμεσό όπου παίχτηκε το σούπερ τυχερό δελτίο που χάρισε σε ένα συμπολίτη μας το αστρονομικό ποσό των 16.4 εκατ. ευρώ και σαφώς του αλλάζει τη ζωή.Όπως μας ανέφερε η κ. Φωτεινή Καβάζη, το δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ και παίχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο τυχερός να ήταν και... μασκαρεμένος αφού το είχε η μέρα στη Λεμεσό!

Το κλίμα στο πρακτορείο είναι πανηγυρικό αφού από το πρωί όλοι οι συχνοί πελάτες σπεύδουν να μάθουν λεπτομέρειες για τον τυχερό. Αρκετός κόσμος βρίσκεται στο πρακτορείο και τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν.


«Δώσαμε στο παρελθόν ξανά μεγάλα ποσά. 800 χιλιάδες λίρες, 600 χιλιάδες λίρες και άλλα ποσά. Αυτά φυσικά δεν συγκρίνετε. Ευχαριστούμε την πελατεία μας που μας στηρίζει εδώ και 37 χρόνια».
                         Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Επικοινώνησε με ΟΠΑΠ ο μεγάλος τυχερός

Όπως ανάφερε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Αλετράρης Διευθύνον Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου, ο μεγάλος τυχερός επικοινώνησε με τα γραφεία του ΟΠΑΠ το πρωί και αφού ζήτησε να μείνει ανώνυμος ρώτησε για τα διαδικαστικά.

''Δεν μπορούσε να μιλήσει από τη χαρά του» τόνισε ο. Αλετράρης, δίπλα του ήταν αρκετά άτομα της οικογένειας του''.​

3.3 εκατ. ευρώ θα πάρει φόρους το κράτος

Αξίζει αν αναφέρουμε ότι, από τα €16,428,349 που κέρδισε ο τυχερός, η Κυπριακή Δημοκρατία θα εισπράξει φόρο το 20% ένα ποσό δηλαδή κοντά στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ! Αρκετά μεγάλο ποσό.

Ο μεγάλος τυχερός δηλαδή θα πάρει τελικά περίπου 13.1 εκατ. ευρώ. Είναι με διαφορά το μεγαλύτερο ποσό που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Κύπρο.

Σημειώνουμε ότι στην Κύπρο βρέθηκαν και δύο πεντάρια σε Αγία Νάπα και Φρέναρος που κερδίζουν από 120 χιλιάδες ευρώ.

περισσότερα http://www.offsite.com.cy/

Σχόλια