Πώς είναι σήμερα στα 91 του χρόνια ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής!(ΦΩΤΟ)

Τον έχουμε απολαύσει να παίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σε δεκάδες ελληνικές ταινίες του παλιού καλού σινεμά!

Ο Γιάννης Βογιατζής αγαπημένος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ελληνικές ταινίες και φυσικά σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις

Μέχρι σήμερα έχει κάνει 68 ταινίες, κυρίως κωμωδίες, κομεντί και φαρσοκωμωδίες. Χαρακτηριστικές του στιγμές: Η γυναίκα μου τρελλάθηκε, Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη, Δεσποινίς Διευθυντής, Ένα κορίτσι για δύο, Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός, Θα σε κάνω βασίλισσα, Νύχτα γάμου, Το Παιδί της Μαμάς, Ο Μικές παντρεύεται κ.α.

O ίδιος με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, έχει αποκαλύψει ότι πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως ηθοποιός υπήρξε δημοσιογράφος: Ήμουν δημοσιογράφος, βοηθός του Σπύρου Μελά. Και μετά ξάφνου, απέκτησα το όνειρο να με ακούσει ο Τάκης Χορν. Τον έψαξα και τον βρήκα. «Τι θέλεις από εμένα;», με ρώτησε. «Να μου πείτε αν κάνω για το θέατρο ή όχι». «Τι εννοείς;». «Αν κάνω, θα γίνω ηθοποιός, αν δεν κάνω, θα γίνω πάλι ηθοποιός». «Κάνεις», μου είπε»

Ο ηθοποιός σήμερα είναι 91 ετών και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη, με την παράσταση «Αμερικάνικος Βούβαλος»
 http://www.makeleio.gr/

Σχόλια