ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΚΗ: «Λιώνει στη φυλακή… Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα προβλήματα υγείας του 77χρονου καταδικασμένου πρώην υπουργού  Ακη Τσοχατζόπουλου περιέγραψε ο συνήγορός του, Ιωάννης Παγουρόπουλος.

Ενόψει της νέας αίτησης αποφυλάκισης που ετοιμάζεται να υποβάλει, ο κ. Παγουρόπουλος , μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του «E», είπε πως η κατάσταση του πρώην υπουργού είναι κρίσιμη καθώς τα πόδια του αιμορραγούν τόσο πολύ καθώς έχουν σπάσει οι φλέβες του, που δεν μπορεί να φορέσει ούτε κάλτσες ούτε παπούτσια. «Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς () ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Αποκάλυψε δε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και τον 11χρονο, σήμερα, γιο τους. Όλα αυτά ενώ ετοιμάζει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης, η οποία θα κατατεθεί την προσεχή Τετάρτη (01.02.2017).


Και ο δικηγόρος του «προειδοποιεί» πως αν και αυτή η αίτηση αποφυλάκισης έχει την εξέλιξη των προηγούμενων θα κλονίσει ακόμη περισσότερο την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Αυτή η αίτηση θα διαφέρει από τις προηγούμενες, η ιατρική κατάσταση σήμερα είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Αν αποτύχουμε και 4η φορά, πέρα από την κλονισμένη υγεία, η κλονισμένη ψυχολογία θα τον οδηγήσει, φοβάμαι, σε ανεπίστρεπτες καταστάσεις».

Σχόλια