Επίτιμος δημότης Πενταλόφου ο Υπουργός Νίκος Παππάς – Να ενταχθεί το Βόιο στους Ορεινούς δήμους της Ελλάδας, ζήτησε, ο δήμαρχος Δ. Λαμπρόπουλος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Επίτιμος δημότης Πενταλόφου ο Υπουργός Νίκος Παππάς Του προσφέρθηκε το παραδοσιακό τσάι του χωριού, ενώ του δόθηκε υπόμνημα, από τον Πρόεδρο της Τ.Κ., για τη φιλοξενία 40 ορφανών προσφυγόπουλων Να ενταχθεί το Βόιο στους Ορεινούς δήμους της Ελλάδας, ζήτησε, ο δήμαρχος Δ. Λαμπρόπουλος 
Στον Πεντάλοφο Βοΐου, αφίχθη λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι, σήμερα Τρίτη 24/1, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς (προηγουμένως είχε επισκεφτεί τη Νεάπολη δείτε εδώ), στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί, από το πρωί, στην Δυτική Μακεδονία. Η επίσκεψη αφορά την Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών, στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης. Ο κ. Παππάς έτυχε θερμής υποδοχής των κατοίκων, ενώ ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Πενταλόφου. Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πενταλόφου, Κώστας Χονδροκώστας, του κατέθεσε υπόμνημα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη φιλοξενία 40 ορφανών προσφυγόπουλων στη  μαθητική εστία του χωριού, ενώ μια μαθήτρια του δημοτικού σχολείου, προσέφερε στον Υπουργό το παραδοσιακό τσάι Πενταλόφου. Λίγο αργότερα, στην ομιλία του ο δήμαρχος Βοΐου, Δ. Λαμπρόπουλος, αφού καλωσόρισε τον Υπουργό, ζήτησε το Βόιο να ενταχθεί στους ορεινούς δήμους. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, αναφέρθηκε στο φράγμα της Πραμόριτσας και στα προβλήματά του, τονίζοντας ότι επι ημερών αυτής της κυβέρνησης, η περιφερειακή αρχή κατάφερε να πάρει την πολύτιμη άδεια, για την παραγωγή ενέργειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν για το Βόιο. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


ΠΗΓΗ http://kozan.gr

Σχόλια