Ελπίδες Ελλησπόντου VS "Δράσις" Τσοτυλίου 1-3.

Έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί 
Ελπίδες Ελλησπόντου VS "Δράσις" Τσοτυλίου 1-3

Έντεκα (11) Αγωνιστικές αγνοεί την ήττα η ομάδα μας καθώς έχει να ηττηθεί από την Πρώτη (1) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 2' ο Αραβόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ, στη συνέχεια η ομάδα μας έκανε μια αγωνιστική "κοιλιά" και σε ένα πολύ πιεστικό πρώτο ημίχρονο στο 35' με μια κάθετη πάσα ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας μας έφυγε ο επιθετικός του Ελλησπόντου Τετ α τετ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, συνάμα έδειξε ότι η ομάδα του Ελλησπόντου αδικείτε από την βαθμολογική της θέση καθώς έχασε ευκαρίες μέχρι και να προηγηθεί. 

Τα ηνία του αγώνα η ομάδα μας τα πήρε στο 60' όπου ο καλύτερος της σημερινής αναμέτρησης Αποστόλου έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ελλησπόντου καθώς σκόραρε στο 63' και στο 76' ο ίδιος κέρδισε πέναλτι μετά από ομαδική συνεργασία. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαζαρίδης όπου έγραψε το τελικό 1-3.
Τέλος το Δ.Σ "Δράσις" Τσοτυλίου ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ Ελπίδες Ελλησπόντου για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται ότι θα το ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο.
Σκόρερ: (1) Αραβόπουλος Θ. (1) Αποστόλου Π. (1) Λαζαρίδης Δ.
(Καλύβας) Αποστολίδης Θ. , Σαμαράς Γ., zenullari Kr. , Βασιλόπουλος Σπ. , Περσίδης Ορ. , Χαχάνης Λ. , Χαραλαμπίδης Αχ. , Λαζαρίδης Δ. , Αποστόλου Π. , Ζυγούρας Στ. , Αραβόπουλος Θ.
Αγωνίστηκαν ως αλλαγές: Θεοδωρόπουλος Τρ. , Σαμψωνίδης Στ. , Zenullari Ar.

Σχόλια