ΣΑΛΟΣ με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Αν συνεχίσεις, θα ΤΣΑΚΙΣΩ...εσένα και τη χώρα σου»!! Ποιον...ταπείνωσε με αυτη τη φράση ο Πούτιν; (βίντεο)


«Aν συνεχίσεις σε αυτό τον τόνο θα σε τσακίσω» είχε πει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον τότε νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Καλά διαβάσατε. Μπορεί να συνέβη παλιά το σκηνικό ωστόσο τώρα βγήκε στο φως.

Το συγκλονιστικό παρασκήνιο της συνάντησης Πούτιν-Σαρκοζί πίσω στο 2007 έφερε στο φως της δημοσιότητας το ντοκιμαντέρ που δημοσιεύτηκε χθες από το Γάλλο δημοσιογράφο, Nicolas Hénin με τίτλο «Το μυστήριο Πούτιν», το οποίο προβλήθηκε στο κανάλι France 2.

Ήταν το 2007 και ο Σαρκοζί είχε συνάντηση με τον Πούτιν, στο πλαίσιο της Συνόδου των G8, στο Heiligendamm της Γερμανίας, κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως βλέπετε στο βίντεο ο Σαρκοζί εμφανίζεται ελαφρώς.. μεθυσμένος και τότε οι δημοσιογράφοι υπέθεσαν πως ήπιε λίγη βότκα παραπάνω.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος Nicolas Hénin αποκάλυψε πως ο Σαρκοζί βγήκε σαν χαμένος από την συνάντηση γιατί απλά ο Ρώσος πρόεδρος τον είχε βγάλει «νοκ άουτ όρθιο».

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Σαρκοζί είπε μπαίνοντας στον Πούτιν: «Με εμένα θα μιλήσεις για προβλήματα που καίνε». Και συνέχισε:

«Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί στην Τσετσενία», και είναι απαράδεκτος «ο θάνατος της δημοσιογράφου Anna Politkovskaïa».

Η απάντηση του Πούτιν δεν άργησε. Με απόλυτη ηρεμία του είπε: «Αν συνεχίσεις να μου μιλάς σε αυτό τον τόνο θα σε τσακίσω, εσένα και τη χώρα σου».

Σχόλια