ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΕΛΜΗ! Ρίχνει τα πυρά της για Βουγιουκλάκη, Αλεξανδράκη και Γαληνέα

«Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η Γαληνέα…»

Η Κατερίνα Χέλμη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU, στην οποία μιλάει για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τη Νόνικα Γαληνέα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η ηθοποιός δηλώνει μεταξύ άλλων:

Έχετε δηλώσει ότι στην ταινία «Μπάρμπα-Γιάννης Κανατάς» όταν σας φίλησε ο Αλεξανδράκης το στόμα του μύριζε τσιγάρο. Βγήκε λοιπόν η κ. Γαληνέα και είπε: «Ο Αλέκος ήταν ένας και μοναδικός… Μύθος! Αυτά δεν λέγονται ούτε για ζωντανό άνθρωπο. Ντροπή! Ο τρόπος που εκφράζεται κάποιος μας δείχνει ποιος είναι. Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε…»

Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η Γαληνέα. Εγώ είπα την αλήθεια, ήμουν 17 χρόνων τότε που με φίλησε ο Αλεξανδράκης, αλλά μύριζε το στόμα του και εγώ δεν κάπνιζα. Λυπάμαι πολύ… Όταν βγήκα και έπαιξα τον ρόλο αυτό με τον Αλεξανδράκη, η Γαληνέα δεν υπήρχε στο θεατρικό στερέωμα, έκανε τα παιδιά της. Δεν μπορεί να μιλάει για μένα που δούλευα από μικρό κορίτσι. Μπορώ να λέω ό,τι θέλω και για όποιον θέλω.

Για τον Παπαμιχαήλ που έχασε τη βέρα του πλένοντας τα χέρια του, κάποιοι είπαν ότι ήταν προφητικό για το τέλος του γάμου τους…

Δεν χαλάει ένας γάμος από μια βέρα, χαλάει από τη ματαιοδοξία ενός ηθοποιού. Νομίζω ότι η Αλίκη έκανε σφάλματα. Καμωνόταν, εκείνος ζήλευε και την πλάκωνε στις φάπες. Και το λέω έτσι, διότι έτσι το έλεγε και αυτός. Υπήρχε ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι.

 http://www.pasmina.gr/

Σχόλια