ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ «ΥΦΑΝΤΗ» ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ – Πυροβόλησαν πατέρα και γιο Υφαντή

Με καλυμμένα πρόσωπα και βαρύ οπλισμό, τέσσερις κακοποιοί εισέβαλαν στο λογιστήριο του κεντρικού κτιρίου της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής» στην Κηφισιά, με σκοπό να το ληστέψουν, και άνοιξαν πυρ εναντίον των υπαλλήλων.


Όταν όμως, συνάντησαν αντίσταση από τους υπαλλήλους δεν δίστασαν να πυροβολήσουν. Από τα πυρά τραυματίστηκαν στα πόδια δυο υπάλληλοι της αλλαντοποιίας.

Όπως δήλωσε υπάλληλος της επιχείρησης στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας και ο γιος του που βρίσκονταν εκεί μπήκαν μπροστά από τους εργαζόμενους, για να τους γλιτώσουν από τα πυρά!

Οι ληστές είχαν ως στόχο μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή μισθών και δώρου Χριστουγέννων, αλλά η αντίσταση των υπαλλήλων τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Μάλιστα, κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών που έσπευσαν στην περιοχή.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν κοντά στην εθνική οδό. Ένα το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

Αυτή την ώρα στην Κηφισιά έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες.

http://www.crashonline.gr/

Σχόλια