ΝΔ: O Tσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, να παραιτηθεί


«Ο κ Τσίπρας είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους» απαντά η Νέα Δημοκρατία στο άρθρο του πρωθυπουργού.

«Ο κ Τσίπρας είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους» απαντά η Νέα Δημοκρατία στο άρθρο του πρωθυπουργού στην ΕφΣυν στο οποίο ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι η ελάφρυνση του χρέους είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων. 


Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος.

Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί  φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία.

Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο.

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, συνεχίζει να επιδεικνύει ανικανότητα, ανεπάρκεια, ανευθυνότητα και να είναι όμηρος των εσωκομματικών του τάσεων.

Εφόσον εξαιτίας όλων αυτών, δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία.

Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση.

Η μόνη  υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα, είναι η παραίτησή του».

http://www.thetoc.gr/

Σχόλια