Ο Τεράστιος Λύκος κάθισε δίπλα στην Ανυποψίαστη Γυναίκα. Η στιγμή που Συναντιούνται τα Βλέμματά τους θα σας Κόψει την Ανάσα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να μπορούν να περπατήσουν ελεύθερα με λύκους και οι ελάχιστοι που μπορούν να μοιραστούν έναν τόσο στενό και ξεχωριστό δεσμό με αυτά τα μαγευτικά ζώα είναι απίστευτα τυχεροί. 
Η Danielle, εργαζόμενη στο Colorado Wolf and Wildlife Center, είναι μία από αυτούς.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών λύκων στο κέντρο και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, φαίνονται πραγματικά να την αγαπάνε και να την εκτιμάνε σαν δικιά τους! Ο μεγάλος γκρίζος λύκος που περπατάει δίπλα στην Danielle στην αρχή, ονομάζεται Kekoa, που στα χαβανέζικα σημαίνει “γενναίος”.

Ήταν 9 χρονών όταν μεταφέρθηκε από το Seacrest Wolf Preserve στην Φλόριντα μαζί με την αδερφή του, Sakara, η οποία επίσης φαίνεται στο βίντεο. Σύμφωνα με το κέντρο, στον Kekoa αρέσει να δίνει γλυκά φιλιά στους επισκέπτες και είναι ιδιαίτερα ευγενικός μαζί τους! Είναι ξεκάθαρο ότι αγαπάει τις γυναίκες.

Περπατάει μαζί με την Danielle κουνώντας χαρούμενος την ουρά του και όταν εκείνη κάθεται στο χιόνι, την χαϊδεύει με την μουσούδα του τρυφερά και σκύβει το κεφάλι. Μετά αρχίζει να της γλείφει το πρόσωπο με ενθουσιασμό, κάτι που μπορεί να φαίνεται αηδιαστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σημάδι της τρυφερότητας και της υποταγής του σε εκείνη.

Φαίνεται ότι είναι γενναίος και αριστοκρατικός, αλλά είναι απλά ένα μεγάλο μωρό! Ζυγίζει 52 κιλά και όταν βάζει τις πατούσες του πάνω στους ώμους ενός ανθρώπου φτάνει τα 2,10 μέτρα! Δείτε πόσο μεγάλος είναι σε σχέση με την Danielle, η οποία τυχαίνει να έχει κανονικό μέγεθος, και την αδερφή του, Sakara, η οποία είναι ελαφρώς πιο μικρή από τον αδερφό της και ζυγίζει 38 κιλά. Ο Kekoa είναι τεράστιος, αλλά τόσο γλυκός και τρυφερός!

Το καλύτερο κομμάτι είναι όταν ξαπλώνει στην πλάτη και δείχνει την κοιλιά του στην Danielle. Αυτό είναι σημάδι ότι θέλει χάδια στην κοιλιά και δείχνει πόσο την εμπιστεύεται.

Παρ’όλο που δεν τον πειράζει να είναι εντελώς ευάλωτος μπροστά στην Danielle, δεν είναι 100% άγριος λύκος. Σε μια συνέντευξη της, η Michelle Smith, εργαζόμενη στο Dodo Wildlife Center, εξήγησε: “Αφού μεγάλωσε ανθρώπους και από την στιγμή που γεννήθηκε τρώει από μπιμπερό, έχει κοινωνικοποιηθεί πολύ καλά, που σημαίνει ότι απολαμβάνει την συντροφιά των ανθρώπων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εξημερωμένος ή ήμερος. Παραμένει ένα “άγριο” ζώο και έχει την τάση να το δείχνει όταν βρίσκεται κοντά στην αδερφή του. Ένας λύκος δεν θα συμπεριφερόταν έτσι στην άγρια φύση.” Αυτό που θέλει να πει είναι ότι ένας υγιής και φυσιολογικός άγριος λύκος δεν θα άφηνε ποτέ έναν άνθρωπο να τον χαϊδέψει, πόσο μάλλον να τον πλησιάσει. Οι λύκοι αποφεύγουν την επαφή με τους ανθρώπους και προτιμούν να μένουν μακριά μας.

Το βίντεο δείχνει πόσο καλά μπορεί να τα πάνε οι λύκοι με τους ανθρώπους αν έχουν ποτέ την ευκαιρία. Είναι πολύ ευχάριστοι και απέχουν πολύ από τα διαβολικά και κακά ζώα όπως απεικονίζονται στα παραμύθια. Στην πραγματικότητα, οι λύκοι είναι από τα πιο έξυπνα, κοινωνικά περίπλοκα και παρεξηγημένα ζώα στην γη. Η φήμη που έχουν δεν τους αξίζει. Οι άνθρωποι τους έχουν κυνηγήσει και τους έχουν οδηγήσει κοντά στην εξαφάνιση, αλλά παρ’όλα αυτά έχουν καταφέρει να αντέξουν.

Δείτε στο βίντεο την ευγενική και τρυφερή φύση του λύκου!

Σχόλια