Η έντονη παρατήρηση της Μενεγάκη σε συνεργάτη της: «Δεν θέλω να ακουμπάς την καλεσμένη»

Η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε συνεργάτης της σε καλεσμένη της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη εκνευρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής της με τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, γιατί όπως έκρινε, ήταν αγενής με την καλεσμένη τους, Νάνσυ Παραδεισάνου.

«Θα σου πω κάτι. Εσύ που είσαι το πιο γλυκό παιδί, την κοιτάζεις συνέχεια αγριεμένα και τη διακόπτεις! Γιατί έχεις κάτι μαζί της; Εγώ αναρωτιέμαι μήπως είχατε διαφωνήσει παλιά και σου έχει μείνει απωθημένο! Ο μόνος άνθρωπος που σε βλέπω να είσαι αγριεμένος είσαι εσύ...», είπε με έντονο ύφος στον συνεργάτη της. «Ρίχ'της ένα χαμόγελο! Δεν μου αρέσει! Είναι καλεσμένη μας! Και ο τρόπος σου είναι λίγο περίεργος!», πρόσθεσε η Ελενη Μενεγάκη εμφανώς εκνευρισμένη.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να ακουμπήσει την καλεσμένη. «Μην την ακουμπάς. Δεν θέλω να την ακουμπάς!», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν ήμουν γλυκός μαζί σου;», ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη Νάνσυ Παραδεισάνου. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη έχοντας χάσει την ψυχραιμία της, τον διέκοψε λέγοντας: «Γρηγόρη μου μην την ρωτάς. Εγω σας το λέω που σας βλέπω αντικριστά. Τι ρωτάς την κοπέλα; Είναι ευγενέστατη!».

Σχόλια