Απολογισμός Δημάρχου Βοΐου! Βολές εκατέρωθεν για τα πεπραγμένα!! Βίντεο.


Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος απολογισμός του Δημάρχου Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλου για τα πεπραγμένα από την ανάληψη των καθηκόντων του, έως το τέλος του 2015.

Εκτός από το Δήμαρχο απολογισμό πραγματοποίησαν όλοι οι αντιδήμαρχοι, αλλά και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Παναγιώτας Ορφανίδου και του Μιχάλη Καραμπατζιά, για την εφαρμογή του κανονισμού.

Μάλιστα η πρώην Δήμαρχος ζήτησε να τοποθετηθεί μετά το τέλος του απολογισμού και των αντιδημάρχων, αφού ήδη είχαν περάσει δυο ώρες, και πριν τους προέδρους και μετά αποχώρησε.

Την αντίδραση του Μιχάλη Καραμπατζιά και του Θεόκλητου Γιώτη προκάλεσε και πάλι ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Λυσσαρίδης, που επέτρεψε δευτερολογίες ενώ είχε πει πως θα μιλήσει για δεύτερη φορά μόνο ο Δήμαρχος, ενώ πήραν ξανά το λόγο αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Σε ότι αφορά τη λογοδοσία, η δημοτική αρχή προσπάθησε να αποδομήσει την οικονομική πολιτική της Π. Ορφανίδου που ήταν και από τα ατού κατά την προεκλογική περίοδο.

Η Π. Ορφανίδου έκανε λόγο για κατάρρευση του προφίλ του καλού ανθρώπου που είχε ο Δ. Λαμπρόπουλος προεκλογικά, αφού λειτούργησε εκδικητικά απέναντι σε όσους δεν τον ψήφισαν, ενώ είπε πως τα έργα που παρουσιάστηκαν ήταν έργα που προετοίμασε η ίδια.

Ο Μιχάλης Καραμπατζιάς είπε ότι ο απολογισμός του κράτους διαρκεί μόνο 45 λεπτά, και ελπίζει ότι δεν το μεθόδευσε έτσι η δημοτική αρχή για να διαρκέσει 4 ώρες και πλέον, και πως θα πρέπει να προβληματίσει όλους το γεγονός ότι δεν τον παρακολούθησε κανείς από τους δημότες!!

Επίσης έκανε σκληρή κριτική για τις αλλαγές του Δημάρχου σε όλες τις δομές αλλά και γα τα πεπραγμένα στις εισόδους της Σιάτιστας, για το κέντρο υγείας Σιάτιστας, για τα κληροδοτήματα και σε πολλές άλλες επιλογές τους.

Αφήστε τις κοκορομαχίες είπε χαρακτηριστικά και δείτε πως θα λύσετε όλα τα μεγάλα προβλήματα, καταδικάστε τους αλήτες πολιτικάντηδες για σπάσιμο του Δήμου Βοΐου στα δύο.

Μίλησαν ακόμη οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώτης Θ. και Σίμος Η. καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Νάκος Ι.

Δείτε όλες τις τοποθετήσεις από τη ζωντανή μετάδοση του siera fm..

                                 Α ΜΕΡΟΣ
Β ΜΕΡΟΣ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου