Ωραιόκαστρο: Οδηγός παρέσυρε πρόσφυγες έξω από κέντρο φιλοξενίας. Δύο νεκροί


Οδηγός παρέσυρε τρεις πρόσφυγες έξω από δομή φιλοξενίας. Ανήλικος ο ένας από τους δύο νεκρούς. Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή γύρω από το Κέντρο Φιλοξενίας

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς πρόσφυγες, μία μητέρα και το ανήλικο αγοράκι της και ένα ακόμη παιδί ελαφρά τραυματισμένο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 στη Συμμαχική Οδό. Οι τρεις πρόσφυγες παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά ξέσπασαν άγρια επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας στις αποθήκες Φέσσα.
AdTech Ad
Τους τρεις πρόσφυγες παρέσυρε διερχόμενο Ι.Χ.. Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή γύρω από το Κέντρο Φιλοξενίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο Κέντρο Φιλοξενίας, καθώς επίθεση δέχθηκε και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Εξαγριωμένοι πρόσφυγες φέρονται να επιτέθηκαν στον οδηγό, να προκάλεσαν ζημιές στο Ι.Χ., αλλά και σε άλλα οχήματα που ακολουθούσαν και σταμάτησαν. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ για να ελεγχθεί η κατάσταση.
Όπως μετέδωσε το seleo.gr, ο οδηγός αναζήτησε καταφύγιο στο μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο κέντρο, όμως οι πρόσφυγες επιτέθηκαν στο φυλάκιο στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο αστυνομικοί. Τελικά φυγαδεύτηκε μετά την παρέμβαση των αρχών.
Φωτογραφία: Εφημερίδα Βόρια
http://news247.gr

Σχόλια